Kell egy csapat. Neked is.

Amikor megnyitod az új ingatlan irodád, akkor egy jól kipróbált, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező közösség tagja leszel. Vezetőként feladatod lesz az is, hogy olyan kollégákat válassz magad mellé, akik megfelelően képviselik majd a cégedet, és persze hatékonyan tudják elvégezni a munkájukat. Mivel az ingatlanos szakma sokaknak vonzó, rengetegen belevágnak, de igazán sikeresek mégiscsak kevesen lesznek. Mi olyan kollégákat keresünk, akik hosszú távon ezen a területen szeretnének dolgozni, és mivel Neked is ez a célod, a munkatársaid felkutatásában is számíthatsz ránk.

kell egy csapat

Érdemes átgondolni, hogy miért is vonzó az ingatlanos szakma. Alapvetően egy önjáró, önszervező munka, színesek és változatosak a hétköznapok. Ami egyszerre nehézsége és kihívása is a munkának, hogy sok szakma keveredéséből áll a mindennapok feladata. Érteni kell kicsit a műszaki területekhez, az építéstechnológiához, topon kell lenni a legújabb finanszírozási lehetőségekben, a lakberendezési trendekben, és persze nem árt a jó marketinges véna sem.

Nem mellékes az sem, hogy egy jól menő ingatlanos rendszeresen 500 ezer-1,5 millió forint között keres havonta, mindezt pedig rugalmas munkaidővel, akár gyermeknevelés mellett is elérheti.

Láthatod tehát, hogy szimpatikus lehet a munka sokaknak, viszont nem mindegy, hogy végül kivel kezdesz el dolgozni. Mindig azt tanácsoljuk a hozzánk csatlakozó vállalkozóknak, hogy megbízható kollégákat keressen, és a HR feladatában nyugodtan támaszkodjon ránk.

Mivel a CasaNetWork Ingatlanhálózat tagja leszel, így sok előnyben lehet részed a versenytársakkal szemben. Ilyen a megfelelő munkaerő kiválasztása is.

Keresd fejlesztési igazgatónkat bővebb információért.